Casting

Tijdens de casting wordt je opgemeten. Denk hierbij aan het opmeten van de hals, borst, je omvang, en je taille. Je uiterlijke kenmerken dus. Verder wordt er gekeken naar hoe je loopt en of je een commerciële uitstraling hebt. Tevens wordt gekeken naar je communicatievaardigheden. Na dit alles en een kort beraad beslissen we gelijk, op dat moment, of je wordt aangenomen of niet. De casting is bedoeld om te kijken of je goed genoeg bent. Het balletje ligt daarom ook bij ons management. Het is dus géén informatiedag.


Management

Bij KR Model Management nemen wij het managen van onze modellen zeer serieus, geen loze beloftes komen hieraan te pas. Wij houden ons bezig houden met het ontdekken van talenten en deze vervolgens persoonlijk te begeleiden. Woorden worden daden en voor wie zich inzet worden dromen werkelijkheid.


Advies

Bij KR Model Management zorgen wij voor advies in jouw modellencarrière. Onze modellen staan er nooit alleen voor en kunnen op verzoek, vanuit KR Model Management, aanvullende begeleiding krijgen. Uiteraard is dit ook mogelijk na een jaar. Wij adviseren je persoonlijk maar ook zakelijk, al de vragen die jij hebt als model daar hebben wij het juiste antwoord op!


Coaching

Bij KR Model Management zorgen wij voor coaching. Dit houdt onder andere in: training in hoe jij jezelf het beste neer kunt zetten, hoe jij moeiteloos over catwalk loopt tijdens een fashionshow of hoe jij het beste op de foto- en/of videoshoot overkomt. Ons professionele team zorgt ervoor dat het beste in jou naar boven komt en dit toont zich in de toekomst bij opdrachtgevers of modellenbureaus.

OOK

Meld je aan en wie weet nodigen wij je uit voor een casting!

MELD JE AAN